Avaliações de Sushi 8 Bergschenhoek

Avaliações recentes

5.0
Annet R
18 julho 2024

Wij hadden de pokebowl kip en tonijn Heerlijk heel goed gevuld heel vers royaal saus en Soya stokjes wasabi gember alles zat erbij Kortom heel goed als we dan iets moeten zeggen Misschien wat minder rijst en nog wat ijsbergsla mix Keurig op tijd bezorgd 👌

CJ
18 julho 2024
Fred
17 julho 2024

Prima kwaliteit

Natasha
14 julho 2024

Het was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Van der Donk
13 julho 2024

De sushi was wat rommelig, op elkaar gestapeld. Foutje in de bestelling, miste de extra sausjes, smaak was goed, warme gedeelte was niet warm. Matig voor een eerste bestelling.

Leen Roos
10 julho 2024

Fantastische sushi, voor het eerst besteld bij Sushi 8 en zeker niet de laatste keer, dikke pluim van ons.

Jurroo
7 julho 2024
Michaël de Vries
5 julho 2024

Snelle bezorging, gemakkelijk bestellen. Verbeterpunten Yakitori vrij droog, slechts 1 kuipje sojasaus bijgeleverd en de rijst was vrij korrelig(hard)

Sam
4 julho 2024

Een van de slechtere Poké bowls die ik heb gegeten. Bestond namelijk voor het overgrote deel alleen maar uit rijst (denk wel 75/80%) en daarop wat gebakken kip en rest van de "groente". Voor mij in elk geval de laatste keer.

Nvb
3 julho 2024

Warme gerechten waren niet warm en taai. Teriyaki spiesjes.... taai. Bezorging was super in alle opzichten.

Julia
3 julho 2024

Best sushi I’ve ever had. Fresh and delicious. Highly recommended!

Steef
30 junho 2024
Wendy
29 junho 2024
Aad
29 junho 2024

Eten was prima helaas de levering ging fout kreeg de verkeerde bestelling maar na een telefoontje opgelost

Sylvia
24 junho 2024

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd. Hier ga ik absoluut vaker bestellen.

Reacção a Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Sylvia! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

van den Bogerd
24 junho 2024

Was lekker maar de extra kip was wel heel weinig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rd
24 junho 2024

We deden voor het eerst een bestelling. Het kon 1u tot 1.5u duren. Maar tot onze verbazing stond het al na een half u voor de deur. We wonen ook maar 2 min bij ze vandaan, maar toch. We hebben super goed gegeten. Geen klodders mayo! Wij gaan vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudia
23 junho 2024

Sneller bezorgd dan aangegeven. Heerlijke sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria
23 junho 2024

De sushi was erg 😋, en de bestelling kwam snel en vóór de aangegeven tijd aan. Bedankt, alles was goed 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joke vollebregt
23 junho 2024

Voor acht personen sushi besteld. Verschillende schalen. Top heerlijk gegeten. Aanrader.

Hanneke
23 junho 2024

Heerlijk, we hebben genoten. Omdat we voor de eerste keer bestelde kregen we er gratis loempiaatjes bij. Zeer vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Hanneke! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Rijkers
23 junho 2024

De box mag qua inhoud veel méér variatie hebben bijvoorbeeld óók sushi met zeewier, de rijst mag compacter want nu viel het bijna uit elkaar. Vóór de rest smaakt de sushi goed. En oja de wasabi mag óók wat sterker deze is echt soft

Vivian
21 junho 2024

Hele goede sushi vaak al ergens anders sushi besteld maar dit was goede kwaliteit en heel anders dan de standaard sushi voor herhaling vatbaar.

x
20 junho 2024

lekker en snel bereid

Nicole Lancel
15 junho 2024

Heerlijk genoten van de turf en surf sushi schotel!!!

Rebecca v
14 junho 2024

We hebben enorm genoten van de sushi en de kleine loempia's die we cadeau kregen. Zeker voor herhaling vatbaar

Reacção a Sushi 8

Hoi Rebecca, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Caroline van Vugt
14 junho 2024

Heerlijke sushi en alles stond keurig klaar! Ziet er enorm schoon uit daar

Arianne
11 junho 2024

Wij zijn blij verrast over Sushi8. De sushi is echt heel lekker ( en wij zijn kritische sushi-liefhebbers😉) Zeker een aanrader!

Ron
11 junho 2024
S Huisman
10 junho 2024

Snacks waren niet warm, ging wel, heter is beter

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamara
10 junho 2024

Heerlijk. Alleen vallen ze snel uit elkaar dus de rijst mag net wat steviger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ellen
8 junho 2024

Uitstekend ik kreeg zelfs mini loempia’s cadeau

Sonja
7 junho 2024

Heerlijke kipspiezen, verse goede sashimi en sushis, top. Succes met de nieuwe zaak ! Tip: Toeslag plastic vind ik te hoog.

Denise Toledo
6 junho 2024

Heerlijke sushi, vers en snel geleverd! Dikke aanrader!

Reacção a Sushi 8

Hoi Denise bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Ton valj
5 junho 2024

Goed van smaak en prijs

Reacção a Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Ton! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Diana
2 junho 2024

Heerlijke verse sushi