Reviews from Sushi 8 Bergschenhoek

Recent reviews

5.0
Annet R
18 July 2024

Wij hadden de pokebowl kip en tonijn Heerlijk heel goed gevuld heel vers royaal saus en Soya stokjes wasabi gember alles zat erbij Kortom heel goed als we dan iets moeten zeggen Misschien wat minder rijst en nog wat ijsbergsla mix Keurig op tijd bezorgd 馃憣

CJ
18 July 2024
Fred
17 July 2024

Prima kwaliteit

Natasha
14 July 2024

Het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Van der Donk
13 July 2024

De sushi was wat rommelig, op elkaar gestapeld. Foutje in de bestelling, miste de extra sausjes, smaak was goed, warme gedeelte was niet warm. Matig voor een eerste bestelling.

Leen Roos
10 July 2024

Fantastische sushi, voor het eerst besteld bij Sushi 8 en zeker niet de laatste keer, dikke pluim van ons.

Jurroo
7 July 2024
Micha毛l de Vries
5 July 2024

Snelle bezorging, gemakkelijk bestellen. Verbeterpunten Yakitori vrij droog, slechts 1 kuipje sojasaus bijgeleverd en de rijst was vrij korrelig(hard)

Sam
4 July 2024

Een van de slechtere Pok茅 bowls die ik heb gegeten. Bestond namelijk voor het overgrote deel alleen maar uit rijst (denk wel 75/80%) en daarop wat gebakken kip en rest van de "groente". Voor mij in elk geval de laatste keer.

Nvb
3 July 2024

Warme gerechten waren niet warm en taai. Teriyaki spiesjes.... taai. Bezorging was super in alle opzichten.

Julia
3 July 2024

Best sushi I鈥檝e ever had. Fresh and delicious. Highly recommended!

Steef
30 June 2024
Wendy
29 June 2024
Aad
29 June 2024

Eten was prima helaas de levering ging fout kreeg de verkeerde bestelling maar na een telefoontje opgelost

Sylvia
24 June 2024

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd. Hier ga ik absoluut vaker bestellen.

Reaction from Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Sylvia! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

van den Bogerd
24 June 2024

Was lekker maar de extra kip was wel heel weinig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rd
24 June 2024

We deden voor het eerst een bestelling. Het kon 1u tot 1.5u duren. Maar tot onze verbazing stond het al na een half u voor de deur. We wonen ook maar 2 min bij ze vandaan, maar toch. We hebben super goed gegeten. Geen klodders mayo! Wij gaan vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
23 June 2024

Sneller bezorgd dan aangegeven. Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zakaria
23 June 2024

De sushi was erg 馃構, en de bestelling kwam snel en v贸贸r de aangegeven tijd aan. Bedankt, alles was goed 馃憤

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke vollebregt
23 June 2024

Voor acht personen sushi besteld. Verschillende schalen. Top heerlijk gegeten. Aanrader.

Hanneke
23 June 2024

Heerlijk, we hebben genoten. Omdat we voor de eerste keer bestelde kregen we er gratis loempiaatjes bij. Zeer vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Hanneke! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Rijkers
23 June 2024

De box mag qua inhoud veel m茅茅r variatie hebben bijvoorbeeld 贸贸k sushi met zeewier, de rijst mag compacter want nu viel het bijna uit elkaar. V贸贸r de rest smaakt de sushi goed. En oja de wasabi mag 贸贸k wat sterker deze is echt soft

Vivian
21 June 2024

Hele goede sushi vaak al ergens anders sushi besteld maar dit was goede kwaliteit en heel anders dan de standaard sushi voor herhaling vatbaar.

x
20 June 2024

lekker en snel bereid

Nicole Lancel
15 June 2024

Heerlijk genoten van de turf en surf sushi schotel!!!

Rebecca v
14 June 2024

We hebben enorm genoten van de sushi en de kleine loempia's die we cadeau kregen. Zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from Sushi 8

Hoi Rebecca, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Caroline van Vugt
14 June 2024

Heerlijke sushi en alles stond keurig klaar! Ziet er enorm schoon uit daar

Arianne
11 June 2024

Wij zijn blij verrast over Sushi8. De sushi is echt heel lekker ( en wij zijn kritische sushi-liefhebbers馃槈) Zeker een aanrader!

Ron
11 June 2024
S Huisman
10 June 2024

Snacks waren niet warm, ging wel, heter is beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
10 June 2024

Heerlijk. Alleen vallen ze snel uit elkaar dus de rijst mag net wat steviger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
8 June 2024

Uitstekend ik kreeg zelfs mini loempia鈥檚 cadeau

Sonja
7 June 2024

Heerlijke kipspiezen, verse goede sashimi en sushis, top. Succes met de nieuwe zaak ! Tip: Toeslag plastic vind ik te hoog.

Denise Toledo
6 June 2024

Heerlijke sushi, vers en snel geleverd! Dikke aanrader!

Reaction from Sushi 8

Hoi Denise bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Tot snel weer bij Sushi-Eight

Ton valj
5 June 2024

Goed van smaak en prijs

Reaction from Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Ton! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Diana
2 June 2024

Heerlijke verse sushi